Αναπόσπαστο κομμάτι της αθηναϊκής κουλτούρας, η Lykovrisi στο Κολωνάκι μέσα από την ιστορία της αποτύπωσε τον τρόπο ζωής των Αθηναίων τη δεκαετία του 1970. Από το 1969, όταν άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της, έγινε σύμβολο της Πλατείας Κολωνακίου και σημείο συνάντησης για την αθηναϊκή ελίτ.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιστρέψει ανανεωμένη, με το δημοφιλές της μενού βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα και μια εξαιρετική cocktail list, παραμένοντας το πιο αγαπημένο ραντεβού στο κέντρο της πόλης, με σεβασμό στον διαχρονικό χαρακτήρα και τη μοναδική της ατμόσφαιρα.
Το μενού στη Lykovrisi από τον Μάιο του 2025 επιμελείται ο διακεκριμένος chef Γιάννης Κιόρογλου, έχοντας δημιουργήσει μια αστική easy luxury κουζίνα με μεσογειακή ταυτότητα και γαλλικές πινελιές. Η ταυτότητα του μενού αποτυπώνει τη φιλοσοφία, αλλά και τη διαδρομή του chef Γιάννη Κιόρογλου, ο οποίος εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ηγείται της κουζίνας σε high end εστιατόρια στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία και στο St. Barth στην Καραϊβική.
Στο μενού πρωταγωνιστούν λιτές και καθαρές γεύσεις με βάση τις φρέσκες υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Mε shareable λογική αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για lunch όσο και για dinner.
Σε ένα από τα ιστορικά meeting points στην καρδιά της Αθήνας, τη Lykovrisi, το εκλεπτυσμένο μενού που προτείνει ο Γιάννης Κιόρογλου αποτυπώνει μια υψηλής αισθητικής μεσογειακή φιλοσοφία που παντρεύει τα φρέσκα υλικά με μια αίσθηση από παριζιάνικο άρωμα.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχει επιστρέψει ανανεωμένη, με το δημοφιλές της μενού βασισμένο στη μεσογειακή κουζίνα και μια εξαιρετική cocktail list, παραμένοντας το πιο αγαπημένο ραντεβού στο κέντρο της πόλης, με σεβασμό στον διαχρονικό χαρακτήρα και τη μοναδική της ατμόσφαιρα.
Το μενού στη Lykovrisi από τον Μάιο του 2025 επιμελείται ο διακεκριμένος chef Γιάννης Κιόρογλου, έχοντας δημιουργήσει μια αστική easy luxury κουζίνα με μεσογειακή ταυτότητα και γαλλικές πινελιές. Η ταυτότητα του μενού αποτυπώνει τη φιλοσοφία, αλλά και τη διαδρομή του chef Γιάννη Κιόρογλου, ο οποίος εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ηγείται της κουζίνας σε high end εστιατόρια στην Κυανή Ακτή στη Γαλλία και στο St. Barth στην Καραϊβική.
Στο μενού πρωταγωνιστούν λιτές και καθαρές γεύσεις με βάση τις φρέσκες υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες. Mε shareable λογική αποτελούν ιδανική επιλογή τόσο για lunch όσο και για dinner.
Σε ένα από τα ιστορικά meeting points στην καρδιά της Αθήνας, τη Lykovrisi, το εκλεπτυσμένο μενού που προτείνει ο Γιάννης Κιόρογλου αποτυπώνει μια υψηλής αισθητικής μεσογειακή φιλοσοφία που παντρεύει τα φρέσκα υλικά με μια αίσθηση από παριζιάνικο άρωμα.